Aktor: Ahna O'Reilly

 • Fruitvale Station

  Image Fruitvale Station (2013)
  HD
  Fruitvale Station (2013)
  Historia e Oskar Grant III, një 22-vjeçar, banues në zonën Bej, i cili përballet me miq, armiq, familjarë dhe të huaj në ditën e fundit të vitit 2008.
  Image Fruitvale Station (2013)
 • The Help

  Image The Help (2011)
  HD
  The Help (2011)
  Skiteri, një autore aspirante gjatë lëvizjes për të drejtat civile të viteve 1960 vendos të shkruaj një libër ku jepen detaje nga pikëpamja e shërbyesve afrikano-amerikanë mbi familjet e bardha për të cilat ato punojnë, si dhe vështirësitë që ato kalojnë çdo ditë.
  Image The Help (2011)
 • jOBS

  Image jOBS (2013)
  HD
  jOBS (2013)
  Historia e jetës së Stiv Xhobs që nga braktisja e kolegjit dhe triumfi i tij në botën e teknologjisë duke u bërë një nga sipërmarrësit më të nderuar të shekullit të 20-të.
  Image jOBS (2013)