Aktor: Aidan Gillen

 • Bohemian Rhapsody

  Image Bohemian Rhapsody (2018)
  HD
  Bohemian Rhapsody (2018)
  Historia e grupit legjendar rrok dhe këngëtarit Fredi Merkuri, historia që çoi në performancën e tyre të famshme në Live Aid (1985).
  Image Bohemian Rhapsody (2018)
 • 12 Rounds

  Image 12 Rounds (2009)
  HD
  12 Rounds (2009)
  Detektivi Deni Fisher zbulon se një vrasës që ka arrestuar në të shkuarën, i rrëmben të dashurën dhe për ta shpëtuar duhet të kaloje 12 fazat e sfidës që i vendos.
  Image 12 Rounds (2009)
 • Maze Runner: The Death Cure

  Image Maze Runner: The Death Cure (2018)
  HD
  Maze Runner: The Death Cure (2018)
  Në finalen epike të “Vrapuesi i Labirintit”, Tomasi drejton grupin e tij të Lirishtasve në misionin final dhe më të rrezikshëm. Për të shpëtuar shokët, ata duhet të depërtojnë në legjendarin "Qyteti i Fundit", një labirint i kontrolluar nga WCKD që mund të rezultojë më vdekjeprurësi nga të gjithë labirintet. Kush del gjallë do të marrë përgjigjet për pyetjet e…
  Image Maze Runner: The Death Cure (2018)
 • King Arthur: Legend of the Sword

  Image King Arthur: Legend of the Sword (2017)
  HD
  King Arthur: Legend of the Sword (2017)
  Një film për Mbretin e Anglisë, Arturin, të cilit i vjedhin të drejtën e drejtimit të mbretërisë derisa ai nxjerr shpatën nga guri, ku duhet të njihet me trashëgiminë e tij të vërtetë dhe të marrë fronin.
  Image King Arthur: Legend of the Sword (2017)
 • Shanghai Knights

  Image Shanghai Knights (2003)
  HD
  Shanghai Knights (2003)
  Londër 1880. Një rebel kinez vret babanë e Çon Ueing, funksionarin e lartë të oborrit perandorak. Më pa vrasësi ia mbath në Angli, por Çon Ueing dhe shoku i tij Roi O'Bënon e ndjekin për t'u hakmarrë. Pasi mbërrijnë në Londër, ata zbulojnë se ekziston një komplot për të shfarosur anëtarët e familjes mbretërore...
  Image Shanghai Knights (2003)
 • Sing Street

  Image Sing Street (2016)
  HD
  Sing Street (2016)
  Një djalë që po rritet në Dublin gjatë viteve 1980 i largohet jetës të familjes së tij duke formuar një bandë muzikore që të bëj për vete një vajzë misterioze.
  Image Sing Street (2016)
 • Maze Runner: The Scorch Trials

  Image Maze Runner: The Scorch Trials (2015)
  HD
  Maze Runner: The Scorch Trials (2015)
  Pasi shpëtuan nga labirinti, të mbijetuarit tani do të përballen me një seri sfidash të reja në rrugët e hapura të një peisazhi të shkretë të mbushur me pengesa të paimagjinueshme.
  Image Maze Runner: The Scorch Trials (2015)
 • Blitz

  Image Blitz (2011)
  Blitz (2011)
  Një vrasës policësh kërkon hakmarrje. Dy kolegë të rinj vendosin të bashkëpunojnë për të kapur kriminelin që po u vret kolegët. Nganjëherë drejtësia nuk anon nga të drejtit.
  Image Blitz (2011)