Aktor: AJ Muhlach

 • BuyBust

  Image BuyBust (2018)
  HD
  BuyBust (2018)
  Një agjenci për zbatimin e ligjit kundër drogës bën një sulm masiv ndaj trafikantëve të drogës në lagjet e varfra të Manilas.
  Image BuyBust (2018)
 • Eerie

  Image Eerie (2018)
  HD
  Eerie (2018)
  Vdekja e papritur e një studenteje kërcënon ekzistencën e shkollës katolike Shën Lusia. Psikologia e shkollës, Pat Konsolacion, bashkohet me studentet, më shpresë që ata të bashkëpunojnë dhe të zbulojë misterin e vdekjes.
  Image Eerie (2018)