Aktor: Aja Naomi King

 • The Upside

  Image The Upside (2017)
  HD
  The Upside (2017)
  Një vështrim sa komik dhe aq dramatik i marrëdhënies mes Filipit, një pasaniku tetraplegjik dhe Dellit, një i papunë me dosje kriminale që punësohet për të qenë ndihmësi i tij.
  Image The Upside (2017)