Aktor: Akira Ôtaka

 • My Tomorrow, Your Yesterday

  Image My Tomorrow, Your Yesterday (2016)
  HD
  My Tomorrow, Your Yesterday (2016)
  Jetët e Emit dhe Takahoshit ishin si dy planete që kalojnë pranë njeri tjetri por që takohen rrallë. Edhe pse e shkuara dhe e ardhmja e tyre nuk do përputhen kurrë, kjo nuk do të thotë që nuk mund të shijojnë të tashmen që kanë bashkë.
  Image My Tomorrow, Your Yesterday (2016)