Aktor: Aksel Hennie

 • The Doorman

  Image The Doorman (2020)
  HD
  The Doorman (2020)
  Një ish-ushtarake duhet të shpëtojë mbesën dhe nipin e saj nga disa grabitës të armatosur, të cilët kanë plan të vjedhin vepra të paçmueshme arti në një ndërtesë në qytetin e Nju Jorkut.
  Image The Doorman (2020)
 • The Cloverfield Paradox

  Image The Cloverfield Paradox (2018)
  HD
  The Cloverfield Paradox (2018)
  Në orbitën e një planeti në prag lufte, shkencëtarët testojnë një pajisje për të zgjidhur krizën e energjisë dhe përfundojnë ballë për ballë me një realitet të errët.
  Image The Cloverfield Paradox (2018)
 • The Martian

  Image The Martian (2015)
  HD
  The Martian (2015)
  Gjatë një misioni në Mars, Astronauti Mark Uatni mendohet i vdekur pas një stuhie të ashpër dhe i lënë pas nga ekuipazhi i tij. Por Uatni ka mbijetuar dhe e gjen veten të bllokuar dhe i vetëm në një planet armiqësor. Me vetëm pak furnizime, ai duhet të mbijetojë në mënyrë që të sinjalizojë në Tokë që është gjallë.
  Image The Martian (2015)
 • Last Knights

  Image Last Knights (2015)
  Last Knights (2015)
  Një luftëtar ngrihet kundër një princi të korruptuar dhe sadist për t'u hakmarrë për mjeshtërin e tij të përbuzur.
  Image Last Knights (2015)
 • Hercules

  Image Hercules (2014)
  Hercules (2014)
  Herkuli, biri i Zeusit, nuk është as njeri e as zot, dhe kjo shkaktoi vuajtje të mëdha. Duke u përballur me dymbëdhjetë legjendat e mundimeve, ai i ktheu kurrizin perëndive dhe për katërmbëdhjetë vjet ai gjeti vetëm beteja të përgjakshme. Në shoqërinë e pesë personave të ngjashëm, u bë një mercenar në shërbim të kujdo që ishte në nevojë...
  Image Hercules (2014)