Aktor: Al Shearer

 • Glory Road

  Image Glory Road (2006)
  HD
  Glory Road (2006)
  Don Haskins bën historinë kur përzgjedh shtatë lojtarë afro-amerikanë në skuadrën e basketbollit të quajtur Texas Western Miners. Skuadra kritikohet nga të gjithë, por ata mundohen të fitojnë kundër të gjitha gjasave...
  Image Glory Road (2006)
 • How High

  Image How High (2001)
  HD
  How High (2001)
  Një ditë Sajlis dhe Xhemal vendosi të tymosin diçka magjike, e cila përfundimisht i ndihmon ata të kalojnë provimin e kolegjit.
  Image How High (2001)