Aktor: Alain Dorval

  • MFKZ

    Image MFKZ (2018)
    HD
    MFKZ (2018)
    Anxhelino është vetëm një nga mijëra njerëzit që jetojnë në qytetin DMC. Por një aksident i papritur i shkaktuar nga një vajzë e bukur dhe misterioze, do të ndryshojë jetën e tij... Ai fillon të shohë mostra në të gjithë qytetin ... Është çmendur gjë Anxhelino, apo Toka po pushtohet nga alienët?
    Image MFKZ (2018)