Aktor: Alan Calton

 • Off Piste

  Image Off Piste (2016)
  HD
  Off Piste (2016)
  Historia e dy personazheve, jeta e të cilëve është e lidhur nga e shkuara. Hakmarrja dhe pendesa i ndjekin në çdo hap të tyrin...
  Image Off Piste (2016)