Aktor: Alba Rohrwacher

 • Scribe

  Image Scribe (2016)
  HD
  Scribe (2016)
  Duvali punësohet në një organizatë misterioze, për të hedhur në letër biseda të përgjuara telefonike. Ai e pranon pa dyshime punën, por shumë shpejt kupton që është futur në një komplot politik.
  Image Scribe (2016)
 • Perfect Strangers

  Image Perfect Strangers (2016)
  HD
  Perfect Strangers (2016)
  7 miq të ngushtë takohen për një darkë së bashku. Kur ata vendosin të ndajnë mes tyre se çfarë mesazhesh apo telefonatash marrin, fillojnë të zbulohesh shumë sekrete dhe shumë ekuilibra prishen.
  Image Perfect Strangers (2016)
 • Happy as Lazzaro a.k.a Lazzaro felice

  Image Happy as Lazzaro (2018) a.k.a Lazzaro felice
  Happy as Lazzaro (2018) a.k.a Lazzaro felice
  Lazaro, një punëtor i ri zemërmirë dhe Tankredi, një fisnik i ri, i mallkuar nga imagjinata e tij, formojnë një lidhje të pazakontë kur Tankredi i kërkon Lazaros ta ndihmojë të thurin rrëmbimin e tij.
  Image Happy as Lazzaro (2018) a.k.a Lazzaro felice
 • Melissa P. 18+

  Image Melissa P. (2005) 18+
  +18
  Melissa P. (2005) 18+
  Një vajzë adoleshente, që jeton me nënën dhe gjyshen, do të ketë eksperiencat e saj të para seksuale që do lënë shenjë në jetën e saj shoqërore dhe familjare...
  Image Melissa P. (2005) 18+