Aktor: Alban Lenoir

 • Lost Bullet

  Image Lost Bullet (2020)
  HD
  Lost Bullet (2020)
  Një i dënuar, i kthyer në mekanik të policisë për të rritur shpejtësinë e makinave të tyre, detyrohet të mbrojë pafajësinë e tij kur mentori i tij vritet nga policët e pistë.
  Image Lost Bullet (2020)
 • 15 Minutes of War

  Image 15 Minutes of War (2019)
  HD
  15 Minutes of War (2019)
  Në shkurt të vitit 1976 në Xhibuti, merret peng një autobus shkolle në kufirin somalez. Skuadra GIGN dërgohet atje dhe pas 30 orësh tensioni, organizohet një operacion shpëtimi.
  Image 15 Minutes of War (2019)