Aktor: Aldis Hodge

 • Jack Reacher: Never Go Back

  Image Jack Reacher: Never Go Back (2016)
  HD
  Jack Reacher: Never Go Back (2016)
  Xhek Riçer duhet të zbulojë të vërtetën e fshehur pas konspiracionit të madh qeveritar, në mënyrë që të mund të pastrojë emrin e tij. Në arrati si një i kërkuar nga ligji, Riçer zbulon një sekret potencial nga e shkuara e tij, i cili mund t’ia ndryshojë jetën përgjithmonë.
  Image Jack Reacher: Never Go Back (2016)
 • The East

  Image The East (2013)
  HD
  The East (2013)
  Një agjente e një firme inteligjence private do ndryshojë prioritetet e saj pasi i jepet detyra që të infiltrohet në një grup anarkist i njohur për sulme ndaj korporatave të mëdha...
  Image The East (2013)
 • Clemency

  Image Clemency (2019)
  HD
  Clemency (2019)
  Ndërsa përgatitet të ekzekutojë një tjetër të burgosur të dënuar me vdekje, Bernadin duhet të përballet me demonët psikologjikë dhe emocionalë që puna e saj krijon, së fundmi lidhur me të burgosurin e radhës.
  Image Clemency (2019)
 • Die Hard: With a Vengeance

  Image Die Hard: With a Vengeance (1995)
  HD
  Die Hard: With a Vengeance (1995)
  Xhon Mek-Klein dhe një pronar dyqani në Harlem vihen në shënjestër nga terroristi gjerman i cili planifikon të vjedhë Rezervat e Shtetit.
  Image Die Hard: With a Vengeance (1995)
 • What Men Want

  Image What Men Want (2019)
  What Men Want (2019)
  Një femër e shtypin agjentët meshkuj të sportit në agjencinë ku ajo punon, por më vonë asaj i jepet dhuntia për të dëgjuar mendimet e brendshme të meshkujve.
  Image What Men Want (2019)