Aktor: Alec Secareanu

 • Amulet

  Image Amulet (2020)
  HD
  Amulet (2020)
  Një ish ushtarak, i cili rri në Londër por është i pastrehë,i ofrohet të qëndrojë në një shtëpi që është duke u kalbur. Aty jeton një vajzë dhe mamaja e saj e cila është duke vdekur. Ai fillon dhe bie në dashuri me vajzën, por është vigjilent për faktin se diçka e keqe është duke ndodhur.
  Image Amulet (2020)