Aktor: Álex García

 • Messi

  Image Messi (2014)
  HD
  Messi (2014)
  Një film-dokumentar për jetën e Lionel Mesit, nga futbolli në rrugët e Rosarios derisa u bë kampion Europe me Barcelonën dhe fitoi 4 topa të artë. Në këtë film-dokumentar flasin shokë te Barcelona dhe Argjentina, Johan Krujf, Diego Maradona, familjarë dhe miq të tij.
  Image Messi (2014)