Aktor: Alex Menglet

 • The Mule

  Image The Mule (2014)
  HD
  The Mule (2014)
  (Filmi bazohet në ngjarje të vërteta!) Rei Xhenkins futet në trafik droge nga shoku i tij. Pasi ai gëlltit 1 kilogram heroinë në stomak, kapet nga polica dhe detyrohet për ta nxjerrë. Por ai është aq kokë-mushkë saqë e torturon veten duke...
  Image The Mule (2014)