Aktor: Alex Samorano

 • Twin Peaks: The Missing Pieces

  Image Twin Peaks: The Missing Pieces (2014)
  HD
  Twin Peaks: The Missing Pieces (2014)
  “Majat binjake Pjesët e munguara” është një përmbledhje e skenave të fshira apo të zgjeruara të serialit horror amerikan, që mbështetet mbi misteret e disa vrasjeve. Në sezonin e parë, “Majat binjake” mori 14 nominime në Emmy Awards dhe sot, listohet si një ndër serialet më të mëdha të të gjitha kohërave...
  Image Twin Peaks: The Missing Pieces (2014)