Aktor: Alexa PenaVega

 • Mighty Oak

  Image Mighty Oak (2020)
  HD
  Mighty Oak (2020)
  Në vitet që pasuan nga humbja e vëllait të saj vokalist në një aksident me makinë, në jetën e saj vjen një talent në kitarë, i cili lë të spekulohet se ai mund të jetë një rimishërim i vëllait të saj të ndjerë.
  Image Mighty Oak (2020)
 • Machete Kills

  Image Machete Kills (2013)
  HD
  Machete Kills (2013)
  Qeveria e SHBA-ve rekruton Hanxharin për t'u futur në Meksikë dhe të rrëzojë një trafikant armësh që planifikon lëshimin e një arme në hapësirë...
  Image Machete Kills (2013)
 • Spare Parts

  Image Spare Parts (2015)
  Spare Parts (2015)
  Katër studentë latinë gjimnazi krijojnë një grup robotike. Pa eksperiencë, me 800 dollarë, pjesë të përdorura makinash dhe një ëndërr, kjo skuadër e dërrmuar konkurron ndaj shkollës më të mirë të robotikës MIT.
  Image Spare Parts (2015)