Aktor: Alexander Skarsgård

 • War on Everyone

  Image War on Everyone (2016)
  HD
  War on Everyone (2016)
  Dy policë të korruptuar shantazhojnë çdo kriminel që nuk i bën dot ballë atyre. Sidoqoftë, ngjarjet ndërlikohen nga mbërritja e dikujt që duket më i rrezikshëm se ata.
  Image War on Everyone (2016)
 • Long Shot

  Image Long Shot (2019)
  HD
  Long Shot (2019)
  Gazetari Fred Flarski bashkohet me dashurinë e tij të fëmijërisë, Sharlot Field, tani një nga gratë më me ndikim në botë. Ndërsa ajo përgatitet të kandidojë për presidencën, Sharlota e punëson Fredin si shkrimtarin e saj dhe këtu fillojnë shkëndijat e dashurisë.
  Image Long Shot (2019)
 • Hold the Dark

  Image Hold the Dark (2018)
  HD
  Hold the Dark (2018)
  Pas vdekjes së tre fëmijëve që supozohet të jenë vrarë nga ujqërit, nëna e një djaloshi gjashtë vjeçar të humbur punëson shkrimtarin Rasëll Kor për të gjetur djaloshin në vendin e egër të Alaskës.
  Image Hold the Dark (2018)
 • The Aftermath

  Image The Aftermath (2019)
  HD
  The Aftermath (2019)
  Pas Luftës së Dytë Botërore, një kolonel britanik dhe gruaja e tij janë caktuar të jetojnë në Hamburg gjatë rindërtimit të pasluftës, por lindin tensione me gjermanin i cili zotëronte shtëpinë.
  Image The Aftermath (2019)
 • The East

  Image The East (2013)
  HD
  The East (2013)
  Një agjente e një firme inteligjence private do ndryshojë prioritetet e saj pasi i jepet detyra që të infiltrohet në një grup anarkist i njohur për sulme ndaj korporatave të mëdha...
  Image The East (2013)
 • The Legend of Tarzan

  Image The Legend of Tarzan (2016)
  HD
  The Legend of Tarzan (2016)
  Legjenda e Tarzanit: Shumë vite kanë kaluar nga momenti kur njeriu i quajtur Tarzan la pas krahëve të tij xhunglat e Afrikës për një jetë të qytetëruar si John Clayton III, Lord Greystoke, me bashkëshorten e tij të dashur, Xhejn (Robbie) krah tij. Tani, ai është ftuar përsëri në Kongo për të shërbyer si misionar tregtie në emër të Parlamentit,…
  Image The Legend of Tarzan (2016)
 • Battleship

  Image Battleship (2012)
  HD
  Battleship (2012)
  Bazuar në lojën mjaft popullore të betejave në det. Një flotë ndërkombëtare në mision trajnimi, zbulon disa qënie jashtëtokësore që kanë si qëllim shfarrosjen e jetës mbi Tokë. Lufta përhapet kudo, në oqean, ajër dhe tokë, por shpresa e vetme e njerëzimit mund të jenë disa anije luftarake të bllokuara pas një mburoje të ngritur nga jashtëtokësorët...
  Image Battleship (2012)
 • The Hummingbird Project

  Image The Hummingbird Project (2018)
  The Hummingbird Project (2018)
  Një dyshe tregtarësh burse me frekuenca të larta, dalin kundër shefes së tyre të vjetër më përpjekjen për të bërë miliona me një marrëveshje për fibrën optike.
  Image The Hummingbird Project (2018)
 • The Kill Team

  Image The Kill Team (2019)
  The Kill Team (2019)
  Një ushtar i ri amerikan në Afganistan, i shqetësuar nga sjellja e komandantit të tij përballet me një dilemë morale.
  Image The Kill Team (2019)
 • The Giver

  Image The Giver (2014)
  HD
  The Giver (2014)
  Historia e DHËNËSIT përqendrohet te Xhonas, një djalosh që jeton në një botë ideale e pa ngjyra. Kur ai fillon të kalojë kohë me Dhënësin, i cili është ruajtësi i vetëm i kujtimeve të komunitetit, Xhonasi nis të zbulojë të vërteta të errëta të së kaluarës. Me fuqinë e tij të njohurisë, ai kupton se rreziqet janë më të larta…
  Image The Giver (2014)