Aktor: Alexandra Daddario

 • Superman: Man of Tomorrow

  Image Superman: Man of Tomorrow (2020)
  HD
  Superman: Man of Tomorrow (2020)
  Praktikanti Klark Kent mëson shumë rreth punës në kushte ekstreme kur Lobo dhe Paraziti shkelin në Metropolis.
  Image Superman: Man of Tomorrow (2020)
 • When We First Met

  Image When We First Met (2018)
  HD
  When We First Met (2018)
  Noa kalon një natë të parë të përkryer me Ejvërin, vajzën e ëndrrave të tij, por ajo nuk e sheh në të njëjtën mënyrë. Ai kalon tre vjet duke menduar çfarë shkoi keq - deri në momentin që i jepet mundësia e papritur të udhëtojë pas në kohë dhe ta ndryshojë atë natë - dhe fatin e tij - disa…
  Image When We First Met (2018)
 • We Summon the Darkness

  Image We Summon the Darkness (2019)
  HD
  We Summon the Darkness (2019)
  Historia e tre vajzave që ndjekin një kult djallëzor të drejtuar nga babai i njërës prej tyre. Ata do të nxiten për vrasjet e radhës si një mënyrë për të përmbushur zemërimin e Zotit, por diçka bëhet pengesë dhe dikush tradhëton.
  Image We Summon the Darkness (2019)
 • Lost Transmissions

  Image Lost Transmissions (2019)
  HD
  Lost Transmissions (2019)
  Një histori që tregon problemet e sistemit për kujdesin e shëndetit mendor. Kur një producent i famshëm muzikor shkëputet nga mjekimet e tij për skizofreninën, ai detyron miqtë e tij ta ndjekin në tërë qytetin duke kaluar nga një spital në tjetrin me dëshirën për ta ndihmuar.
  Image Lost Transmissions (2019)
 • We Have Always Lived in the Castle

  Image We Have Always Lived in the Castle (2018)
  We Have Always Lived in the Castle (2018)
  Merikat, Konstanca dhe xhaxhai i tyre Xhulian jetonin në izolim pasi kishin përjetuar një tragjedi familjare gjashtë vjet më parë. Kur kushëriri Çarles kthehet për të vjedhur pasurinë e tyre, ai rrezikon të zbulojë një sekret të cilin ata kanë shumë vite që e ruajnë.
  Image We Have Always Lived in the Castle (2018)
 • Hall Pass

  Image Hall Pass (2011)
  Hall Pass (2011)
  Riku dhe Fredi janë shokë të ngushtë që kanë shumë të përbashkëta, duke përfshirë faktin se të dy kanë shumë vite të martuar. Por kur të dy burrat fillojnë të tregojnë shenja nervozizmi në shtëpi, gratë e tyre marrin një hap të guximshëm për të ringjallur martesat e tyre: duke u dhënë burrave një “Leje”, një javë liri për të…
  Image Hall Pass (2011)
 • Baywatch

  Image Baywatch (2017)
  Baywatch (2017)
  Roja i përkushtuar i bregdetit, Miç Bukanon do të rekrutojë një punonjës të ri. Së bashku, ata do të zbulojnë një komplot kriminal lokal, i cili kërcënon të ardhmen e gjirit.
  Image Baywatch (2017)
 • San Andreas

  Image San Andreas (2015)
  San Andreas (2015)
  Ngjarjet vendosen në Kaliforni ku pas një tërmeti masiv, një pilot shpëtimi së bashku me ish gruan e tij do të bëjnë një udhëtim të rrezikshëm nga Los Angelos në Kaliforni vetëm e vetëm që të shpëtojnë vajzën e tyre te vetme. Por teksa mendojnë se gjithçka ka marrë fund, kuptojnë se në fakt gjithçka sapo ka filluar...
  Image San Andreas (2015)
 • Night Hunter aka Nomis

  Image Night Hunter (2018) aka Nomis
  Night Hunter (2018) aka Nomis
  Një toger policie, skuadra e tij dhe një vigjilent përfshihen në një skemë të rrezikshme me një burrë me probleme, i arrestuar kohët e fundit, i cili lidhet me rrëmbimet e femrave ndër vite.
  Image Night Hunter (2018) aka Nomis
 • Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

  Image Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)
  HD
  Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)
  Adoleshenti Përsi Xhekson, zbulon se është pasardhësi i Poseidonit dhe gjatë ambientimit me realitetin e ri, i duhet të përballet me një luftë mes Perëndish. Nga një djalë i zakonshëm, ai tani do të shndërrohet në një hero.
  Image Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)