Aktor: Alexandre Goyette

 • Mommy

  Image Mommy (2014)
  HD
  Mommy (2014)
  Një grua e ndare nga burri e cila është e tronditur nga vështirësia për te rritur djalin e saj te dhunshëm dhe plot probleme e vetme.por gjerat ndryshojnë kur ajo vëren praninë e fqinjës se saj te re.
  Image Mommy (2014)
 • Nitro Rush

  Image Nitro Rush (2016)
  HD
  Nitro Rush (2016)
  Gjejmë Maksin në burg, pas humbjes së gruas së tij të re. Kur mëson se djali i tij Theo është punësuar nga një organizatë kriminale, Maxi do rrezikojë gjithçka për ta shpëtuar. Ndjekjet e tij me makina dhe aftësitë atletike provojnë të jenë shumë të vlefshme.
  Image Nitro Rush (2016)
 • Nitro

  Image Nitro (2007)
  HD
  Nitro (2007)
  Maksi krijon nje jete te mire me Lizen dhe djalin e tyre, Teon. Kjo zgjat deri sa Liza rrezikon vdekjen ndersa pret per nje transplant zemre. Maksi i premton Teos se do ta shpetoje Lizen, por qe ta mbaje fjalen duhet te gjeje nje zemer sa me shpejt. Duke qene se koha po mbaron dhe ai duhet te gjeje nje…
  Image Nitro (2007)