Aktor: Alexandru Potocean

 • The Whistleblower

  Image The Whistleblower (2010)
  HD
  The Whistleblower (2010)
  Bazuar në përvojat e një policeje në Nebraska, Kathryn Bolkovac (Rachel Weisz) e cila zbulon një unazë vdekjeprurëse ndërsa shërbente si një paqeruajtëse e SHBA-së, në Bosnjën e pasluftës. Duke rrezikuar jetën e saj për të shpëtuar jetën e të tjerëve, ajo zbulon një komplot ndërkombëtar dhe është e vendosur për ta ndaluar, pa marrë parasysh koston.
  Image The Whistleblower (2010)