Aktor: Alexis Michalik

 • Tolo Tolo

  Image Tolo Tolo (2020)
  HD
  Tolo Tolo (2020)
  Biznesmeni Keko Zalone përfundon në Afrikë pas një biznesi të dështuar. Aty ai bën "udhëtimin e madh" dhe përballet me vështirësitë e emigrantëve.
  Image Tolo Tolo (2020)
 • Une sirène à Paris a.k.a A Mermaid in Paris

  Image Une sirène à Paris (2020) a.k.a A Mermaid in Paris
  HD
  Une sirène à Paris (2020) a.k.a A Mermaid in Paris
  Një këngëtar zemërthyer, Gaspari, ishte zotuar të mos dashurohej më kurrë, deri kur njihet me Lulën, një sirenë bukuroshe, që mbrohet nga burrat me armën e saj të vetme: zërin. Kur ujërat e Senës bien, Lula mbetet pranë varkës ku këndon Gaspari...
  Image Une sirène à Paris (2020) a.k.a A Mermaid in Paris
 • The Wolf’s Call

  Image The Wolf’s Call (2019)
  HD
  The Wolf’s Call (2019)
  Në të ardhmen e afërt, një nëndetëse franceze e gjen veten në një situatë krize përballë një rreziku të panjohur.
  Image The Wolf’s Call (2019)