Aktor: Ali Afshar

 • Lady Driver

  Image Lady Driver (2020)
  HD
  Lady Driver (2020)
  Kur një adoleshente rebele fillon një udhëtim të vetëm veror për t'u lidhur me rrënjët e saj, ajo e gjen veten në një botë të re, të përgatitur për udhëtimin e jetës së saj kur zbulon se e kishte në vetëvete gjatë gjithë kohës.
  Image Lady Driver (2020)
 • Born to Race: Fast Track

  Image Born to Race: Fast Track (2014)
  HD
  Born to Race: Fast Track (2014)
  Deni Kruger është vetëm 20 vjeçar një djalosh i pasionuar pas rrugëve të garave, pasi fiton një burse prestigjioze në akademinë e “Fast Lane Racing” Deni gjen veten në një situate kundër…
  Image Born to Race: Fast Track (2014)
 • Born to Race

  Image Born to Race (2011)
  HD
  Born to Race (2011)
  I lindur për të garuar është historia e Deni Kruger një djalosh i ri pilot garash me plot probleme, pas një aksidenti ne një gare të jashtëligjshme ai dërgohet të jetojnë me të atin ( ish pilot i Nascar) në një qytet të vogël por dhe në ketë qytet të vogël ai s'mund ë qëndroje larg garave.
  Image Born to Race (2011)
 • American Wrestler: The Wizard

  Image American Wrestler: The Wizard (2016)
  HD
  American Wrestler: The Wizard (2016)
  Në vitin 1980, një djalë adoleshent largohet nga Irani në luftë, për një jetë më të mirë në Amerikë. I vendosur për tu përshtatur, ai bashkohet me skuadrën e mundjes së shkollës.
  Image American Wrestler: The Wizard (2016)