Aktor: Ali Larter

 • Obsessed +16

  Image Obsessed (2009) +16
  HD
  Obsessed (2009) +16
  Një menaxher i suksesshëm i pasurive, i cili sapo ka marrë një promovim të madh, është plotësisht i lumtur në karrierën dhe në martesën e tij. Por kur një zëvendësuese fiksohet ndaj ti dhe i vihet mbrapa, të gjitha gjërat që ai ka punuar kaq shumë janë vënë në rrezik.
  Image Obsessed (2009) +16
 • Resident Evil: The Final Chapter

  Image Resident Evil: The Final Chapter (2016)
  HD
  Resident Evil: The Final Chapter (2016)
  Alisa kthehet atje ku filloi gjithçka, atje ku korporata Umbrella po mbledh forcat për një goditje të fundit kundër të mbijetuarve të të mbetur nga apokalipsi.
  Image Resident Evil: The Final Chapter (2016)
 • Resident Evil: Afterlife

  Image Resident Evil: Afterlife (2010)
  HD
  Resident Evil: Afterlife (2010)
  Në një botë të shkatërruar nga një virus që i kthen viktimat e tij në të pavdekshëm, Alisa (Milla Jovovich) vazhdon udhëtimin e saj për të gjetur të mbijetuar dhe për t’i çuar në një vend të sigurt. Beteja e saj vdekjeprurëse me Korporatën Ombrella arrin në lartësi të reja, por Alisa merr një ndihmë të papritur nga një mikeshë…
  Image Resident Evil: Afterlife (2010)
 • Resident Evil: Extinction

  Image Resident Evil: Extinction (2007)
  HD
  Resident Evil: Extinction (2007)
  Pas katastrofës në qytetin "Raccoon" të mbijetuarit udhetojnë nga shkretetira e Nevadës duke shpresuar për të shkuar në Alaskë. Alise i bashkohet grupit dhe luftojnë sëbashku kundër "Umbrella Corp".
  Image Resident Evil: Extinction (2007)
 • Final Destination 2

  Image Final Destination 2 (2003)
  HD
  Final Destination 2 (2003)
  Kur Kimberli ka një vizion të dhunshëm të një aksidenti në autostradë ajo e bllokon atë duke shpëtuar disa prej atyre që do vdisnin. Por të mbijetuarit në mënyrë të mistershme fillojnë të vdesin një nga një dhe Kimberli duhet ta ndalojë...
  Image Final Destination 2 (2003)
 • Final Destination

  Image Final Destination (2000)
  HD
  Final Destination (2000)
  Një vegim të tmerrshëm i shfaqet një adoleshenti për miqtë e tij që do të vdesin në një aksident ajror dhe ai parandalon aksidentin, por duket se Vdekja ka vendosur t'i gjejë ata, një nga një.
  Image Final Destination (2000)
 • You’re Not You

  Image You’re Not You (2014)
  HD
  You’re Not You (2014)
  Një dramë e përqëndruar një pianist klasik i cili është diagnostikuar me ALS dhe nje studenti që bëhet kujdestari i tij.
  Image You’re Not You (2014)