Aktor: Alice David

 • Babysitting 2

  Image Babysitting 2 (2015)
  HD
  Babysitting 2 (2015)
  Franku, e dashura e tij Sonia dhe disa miq të tjerë shkojnë me pushime në Brazil. Kur Franku, miqtë e tij, dy vajzat dhe gjyshja e Sonias largohen për të vizituar një shpellë, çdo gjë shkon keq dhe këtu fillojnë aventurat e tyre të çmendura.
  Image Babysitting 2 (2015)
 • Babysitting

  Image Babysitting (2014)
  HD
  Babysitting (2014)
  Një baba i pasur, por jo i vëmendshëm, së bashku me gruan e tij, po hetojnë zhdukjen e djalit dhe dados burrë, në një shtëpi të shkatërruar brenda natës.
  Image Babysitting (2014)
 • Two Is a Family a.k.a Demain tout commence

  Image Two Is a Family (2016) a.k.a Demain tout commence
  HD
  Two Is a Family (2016) a.k.a Demain tout commence
  Samueli është një tip festash që punon në bregdetin e Marsejës. Një mëngjes, një grua i paraqitet duke pretenduar se fëmija që ajo mban në krahë është i tiji. Ajo largohet në një taksi duke i lënë fëmijën në krahë. Ai duke u përpjekur ta kapë shkon në Londër ku gjen punë dhe e rrit Glorian i vetëm.
  Image Two Is a Family (2016) a.k.a Demain tout commence