Aktor: Alice Eve

 • Criminal

  Image Criminal (2016)
  HD
  Criminal (2016)
  Aftësitë dhe kujtimet e një agjenti të vdekur të CIA-s i vendosen një të burgosuri të rrezikshëm dhe të pa parashikueshëm.
  Image Criminal (2016)
 • Untogether

  Image Untogether (2018)
  HD
  Untogether (2018)
  Kur Andrea, një ish shkrimtare e njohur, fillon të shoqërohet me Nikun, një mjek i kthyer në shkrimtar, marrëdhënia e tyre merr një formë ndryshe. Ndërkohë Tara, motra e Andreas që bashkëjeton me një ish yll rroku, fiksohet pas predikuesit hebre.
  Image Untogether (2018)
 • Replicas

  Image Replicas (2018)
  HD
  Replicas (2018)
  Kur familja e tij vdes në një aksident, Uilliami, një shkencëtar i zoti, kërkon me çdo kusht të përdorë aftësitë e tij për të kthyer sërish gruan dhe fëmijët e tij në jetë... duke i klonuar.
  Image Replicas (2018)
 • Please Stand By

  Image Please Stand By (2017)
  HD
  Please Stand By (2017)
  Një grua e re autike ikën nga kujdestarët e saj në një përpjekje për të dorëzuar dorëshkrimin e saj në një konkurs për skenarin e "Star Trekut".
  Image Please Stand By (2017)
 • Men in Black 3

  Image Men in Black 3 (2012)
  HD
  Men in Black 3 (2012)
  Agjentit J (Will Smith) i duhet të udhëtojë prapa në kohë për të shpëtuar shokun e tij Agjenti K dhe të ardhmen e njerëzimit.
  Image Men in Black 3 (2012)
 • ATM

  Image ATM (2012)
  HD
  ATM (2012)
  Pas një vizite natën vonë në një ATM (bankomat), tre punëtorë duhet të luftojnë dëshpërimisht për jetën e tyre pasi zihen në kurth nga një i panjohur...
  Image ATM (2012)
 • Star Trek Into Darkness

  Image Star Trek Into Darkness (2013)
  HD
  Star Trek Into Darkness (2013)
  Një force e papërballueshme terrori do t’i lëshohet tokës, duke e lënë kështu botën në gjendje krize. Flotat dhe ekuipazhi do te shkaterrohen. Kapiteni Kirk do të përpiqet të krijoje një armë për ta luftuar gjithë këtë. Një luftë dërrmuese mes jetës dhe vdekjes, dashuria, miqësia do të vihen në pikëpyetje. Kirk do të luftoje për të vetmen familje te…
  Image Star Trek Into Darkness (2013)
 • The Raven

  Image The Raven (2012)
  HD
  The Raven (2012)
  Tregimet tmerruese dhe makabre të Edgar Alan Poe sillen në jetë dhe vdekje në këtë triler gotik plot stil me protagonist John Cusack si shkrimtari i famshëm. Kur një i çmendur fillon të kryejë vrasje të tmerrshme të frymëzuara nga veprat më të errëta të Poes, një detektiv i ri i Baltimorit bashkohet me Poen në një kërkim për t’u…
  Image The Raven (2012)
 • She’s Out of My League

  Image She’s Out of My League (2010)
  She’s Out of My League (2010)
  Në këtë komedi jashtëzakonisht gazmore, Kërku, një djalë i zakonshëm, s’mund t’i besojë fatit të tij kur e suksesshmja dhe shumë e bukur Molli bie në dashuri me të. Shokët e tij të zgjuarit e dynjasë, familja e tij e çmendur, akoma dhe ish e dashura e tij e padurueshme janë po aq të tronditur sa edhe ai. Tani, shikoni…
  Image She’s Out of My League (2010)
 • Cold Comes the Night

  Image Cold Comes the Night (2013)
  Cold Comes the Night (2013)
  Një pronare moteli dhe vajza e saj janë marrë peng nga një kriminel...
  Image Cold Comes the Night (2013)