Aktor: Alisha Boe

 • Yes, God, Yes

  Image Yes, God, Yes (2019)
  HD
  Yes, God, Yes (2019)
  Një vajzë e re udhëton midis ndryshimeve të adoleshencës dhe rregullave të ashpra të shkollës katolike, duke u përpjekur të njoh më shume veten dhe dëshirat e saj.
  Image Yes, God, Yes (2019)
 • Paranormal Activity 4

  Image Paranormal Activity 4 (2012)
  HD
  Paranormal Activity 4 (2012)
  Kanë kaluar pesë vjet që nga zhdukja e Ketit dhe Hanterit dhe një familje dëshmon ndodhi të pashpjegueshme në lagjen e tyre kur një aty vijnë një grua me fëmijën e saj.
  Image Paranormal Activity 4 (2012)
 • 68 Kill

  Image 68 Kill (2017)
  HD
  68 Kill (2017)
  Pasi mashtrohet dhe grabit 68 mijë dollarë me të dashurën e vet, Çipi frikacak rreth të 30-tave i cili nuk i reziston dot femrave të bukura, e gjen veten të rrethuar nga njerëz që vuajnë nga paranojat. A do të shpëtojë Çipi nga kjo situatë? Shikoni filmin për më tepër...
  Image 68 Kill (2017)