Aktor: Alison Brie

 • The Lego Movie 2: The Second Part

  Image The Lego Movie 2: The Second Part (2019)
  HD
  The Lego Movie 2: The Second Part (2019)
  Kanë kaluar pesë vjet qëkur ç'do gjë ishte për mrekulli dhe qytetarët po përballen me një kërcënim të ri, pushtuesit Duplo nga hapësira, që shkatërrojnë ç'do gjë më shpejt seç ata mund të ndërtojnë.
  Image The Lego Movie 2: The Second Part (2019)
 • The Post

  Image The Post (2017)
  HD
  The Post (2017)
  Një skandal i mbuluar që ka kaluar katër presidenca shtyn drejtuesen e parë femër të një gazete prestigjoze të fillojë një betejë të paprecedentë kundër qeverisë.
  Image The Post (2017)
 • A Family Man

  Image A Family Man (2016)
  HD
  A Family Man (2016)
  Një këshilltar biznesi jeta e të cilit lidhet me mbylljet e marrëveshjeve në një treg ku më i zoti mbijeton, do të përballet me rivalin e tij më të fortë për një pozicion në kompani, por nga ana tjetër duhet të përballet dhe me nevojat familjare...
  Image A Family Man (2016)
 • The Five-Year Engagement

  Image The Five-Year Engagement (2012)
  HD
  The Five-Year Engagement (2012)
  Një vit pasi ishin njohur, Tomi i propozon të dashures, Violetës, por disa ngjarje të papritura i ngadalsojnë ata në rrugën e tyre drejt altarit.
  Image The Five-Year Engagement (2012)
 • Scream 4

  Image Scream 4 (2011)
  Scream 4 (2011)
  Kanë kaluar dhjetë vjet dhe Sidnei Preskot, e cila e ka mbledhur veten falë shkrimeve të saj, vizitohet nga vrasësi me fytyrë fantazme.
  Image Scream 4 (2011)
 • Horse Girl

  Image Horse Girl (2020)
  HD
  Horse Girl (2020)
  Sara është një vajzë anti sociale. Asaj i pëlqen kalërimi, arti, zanati dhe serialet me krime. Pikërisht këto të fundit fillojnë të ndikojnë negativisht në gjendjen e saj psikologjike duke rezultuar në haluçinacione dhe gjendje ankthi.
  Image Horse Girl (2020)
 • The Kings Of Summer

  Image The Kings Of Summer
  HD
  The Kings Of Summer
  3 shokë adoleshentë, bëjnë aktin e fundit të pavarësisë dhe vendosin të kalojnë sezonin e verës duke ndërtuar një shtëpi në pyll dhe duke jetuar larg familjes.
  Image The Kings Of Summer
 • Get Hard

  Image Get Hard (2015)
  HD
  Get Hard (2015)
  Kur milioneri Xhejms King akuzohet për vjedhje dhe mashtrim do t'i duhet të kërkojë ndihmë nga një larës makinash që ta bëjë një tip të ashpër për të përballuar jetën e vështirë në burgun e Shën Kuentin. Po a do të arrihet ky qëllim? Shikoni filmin për ta zbuluar këtë.
  Image Get Hard (2015)