Aktor: Allan Corduner

 • Florence Foster Jenkins

  Image Florence Foster Jenkins (2016)
  HD
  Florence Foster Jenkins (2016)
  Historia e Florenc Foster Xhenkins, një gruaje të pasur nga Nju Jorku e cila ëndërronte të bëhej një këngëtare opere, pavarësisht zërit të saj të tmerrshëm muzikor.
  Image Florence Foster Jenkins (2016)
 • Mr. Nobody

  Image Mr. Nobody (2009)
  HD
  Mr. Nobody (2009)
  Një djalë qëndron në një platformë stacioni përderisa një tren është gati për tu nisur. A duhet ai të shkojë me nënën e tij apo të qëndrojë me babain e tij?
  Image Mr. Nobody (2009)
 • Defiance

  Image Defiance (2008)
  HD
  Defiance (2008)
  Vëllezërit hebrik të pushtuar nga nazistët e Evropës Lindore shpëtojnë duke ikur në pyjet Belarussian, ku ata bashkohen me luftëtarët e rezistencës ruse dhe përpiqen për të ndërtuar një fshat në mënyrë për të mbrojtur veten dhe rreth 1,000 hebrenj që nuk munden të luftojnë.
  Image Defiance (2008)
 • Woman in Gold

  Image Woman in Gold (2015)
  Woman in Gold (2015)
  Maria Altman, një grua tetëdhjetëvjeçare hebrenje trondit shtetin Austriake kur vendos të rimarr veprat e artit që ajo beson që i përkasin familjes së saj.
  Image Woman in Gold (2015)