Aktor: Allison Miller

 • Psych 2: Lassie Come Home

  Image Psych 2: Lassie Come Home (2020)
  HD
  Psych 2: Lassie Come Home (2020)
  Shaun dhe Gus sapo janë kthyer në Santa Barbara për të ndihmuar shefin e tyre por e gjejnë veten jo të mirëpritur në klinikën ku është shtruar shefi Lesli. Ata do bëjnë të pamundurën për të zbuluar sekretet e errëta në korridoret e saj.
  Image Psych 2: Lassie Come Home (2020)
 • 17 Again

  Image 17 Again (2009)
  HD
  17 Again (2009)
  Nëse në një farë mënyre do t’ju jepej mundësia, a do ta jetonit jetën tuaj nga e para? Tridhjetë e ca vjeçari Majk O’Donell do ta bënte. Atëherë në një moment magjik e misterioz, Majkut i jepet mundësia. Ai kthehet papritmas në gjimnazin Hejdën ku është ylli i skuadrës së basketbollit, djali më seksi dhe shok klase me vetë fëmijët…
  Image 17 Again (2009)