Aktor: Allison Tolman

 • Family

  Image Family (2018)
  HD
  Family (2018)
  Kate Stone është e fokusuar te karriera e saj dhe e shijon jetën në atë mënyrë. Sjellja e saj agresive i mban marrëdhëniet në largësi, duke e bërë të duket si njeri i ftohtë...
  Image Family (2018)
 • The Sisters Brothers

  Image The Sisters Brothers (2018)
  HD
  The Sisters Brothers (2018)
  Ngjarjet zhvillohen në Oregon, në vitin 1850, ku dyshja e vrasësve, vëllezërit Sisters, vihen në kërkim të një kimisti, i cili kishte shpikur formulën për të gjetur arin e fshehur në lumë.
  Image The Sisters Brothers (2018)
 • The Gift

  Image The Gift (2015)
  HD
  The Gift (2015)
  Jeta e dy të sapomartuarve kthehet përmbys kur një i njohur nga e shkuara e burrit dërgon dhurata misterioze dhe të frikshme rreth një sekreti të para 20 viteve.
  Image The Gift (2015)