Aktor: Along Eyzendy

 • Crossroads: One Two Jaga

  Image Crossroads: One Two Jaga (2018)
  HD
  Crossroads: One Two Jaga (2018)
  Në periferinë dhe rrugicat e Kuala Lumpur, disa individë me probleme financiare, luftojnë për të rregulluar jetën e tyre duke gjetur shtigje të ndryshme, por ndërthuarja e jetëve të tyre çon në rezultate fatale.
  Image Crossroads: One Two Jaga (2018)