Aktor: Alper Düzen

 • Çocuklar Sana Emanet

  Image Çocuklar Sana Emanet (2018)
  HD
  Çocuklar Sana Emanet (2018)
  Qerimi punon si arkitekt dhe është martuar me Jezim. Zhgënjimi më i madh i tyre është pamundësia për t'u bërë me fëmijë. Teksa shkojnë në shtëpinë e tyre verore një fëmijë hidhet para makinës, dhe Qerimi lëndohet rëndë...
  Image Çocuklar Sana Emanet (2018)