Aktor: Alpha Miknas

 • The Boys in the Band

  Image The Boys in the Band (2020)
  HD
  The Boys in the Band (2020)
  Në një festë ditëlindjeje në vitin 1968 në Nju Jork, një mysafir i papritur dhe një lojë i detyrojnë shtatë shokët homoseksualë që të përballen me ndjenjat e pashprehura dhe të vërtetat e fshehta.
  Image The Boys in the Band (2020)