Aktor: Alyssa Julya Smith

 • Heist

  Image Heist (2015)
  HD
  Heist (2015)
  Një baba që nuk ka para për të paguar ndërhyrjen dhe trajtimin e vajzës së tij, ndihet i pashpresë. Një nga punonjësit e tjerë të kazinosë, lakmitari Koks, i ofron që të grabisin kazinonë. Kur gjërat shkojnë keq, ata detyrohen të marrin peng një autobuz.
  Image Heist (2015)