Aktor: Amanda Arcuri

 • Do Not Reply

  Image Do Not Reply (2020)
  HD
  Do Not Reply (2020)
  Çelsi, një adoleshente, rrëmbehet përmes një aplikacioni në rrjetet sociale nga Bred dhe mbahet rob me vajzat e tjera që do të bëhen viktima të vrasjeve të filmuara të tij.
  Image Do Not Reply (2020)