Aktor: Amanda Christine

 • Stephanie

  Image Stephanie (2017)
  HD
  Stephanie (2017)
  Një film i paparashikueshëm, shumë prekës! Një vajzë e vogël e braktisur, me fuqi të tejbotshme, merret në kujdestari nga një burrë dhe një grua, të cilët thonë se janë prindërit e saj.
  Image Stephanie (2017)