Aktor: Amanda Crew

 • Most Wanted a.k.a Target Number One

  Image Most Wanted (2020) a.k.a Target Number One
  HD
  Most Wanted (2020) a.k.a Target Number One
  Një gazetar investigativ lufton për të ekspozuar të vërtetën e shtrembëruar të një operacioni policor kundër heroinës, ku është futur në kurth një qytetar i pafajshëm kanadez...
  Image Most Wanted (2020) a.k.a Target Number One
 • Final Destination 3

  Image Final Destination 3 (2006)
  HD
  Final Destination 3 (2006)
  Destinacioni i Fundit 3: Uendi shkon në Luna Park për të festuar diplomimin dhe ka një parandjenjë të tmerrshëm se në slitën rrotulluese do të vdesin njerëzit. Ajo arrin të bind mikun e saj Kevin dhe disa të tjerë për të zbritur, por duket se Vdekjes është e vështirë për t'i shpëtuar dhe të mbijetuarit fillojnë të vdesin një nga…
  Image Final Destination 3 (2006)
 • The Age of Adaline

  Image The Age of Adaline (2015)
  HD
  The Age of Adaline (2015)
  Një vajzë e re, e lindur në shekullin e 20-të, pasi i ndodh një aksident, do të shndërrohet në një person që nuk do të plaket kurrë. Pas shumë vite vetmie ajo takon një mashkull që do i komplikoj gjithë jetën, me të cilën ajo është mësuar tashmë. Ndiqni “Mosha e Adalinës”, një film që përmbys rolet familjare dhe perceptimet…
  Image The Age of Adaline (2015)
 • Isabelle

  Image Isabelle (2018)
  Isabelle (2018)
  Ëndrra e një çifti të ri për fillimin e një familjeje thyhet pasi ata zbresin në thellësitë e paranojës dhe duhet të luftojnë për të mbijetuar, një prani të keqe që nuk kërkon më shumë se jetën e tyre.
  Image Isabelle (2018)
 • Tone-Deaf

  Image Tone-Deaf (2019)
  HD
  Tone-Deaf (2019)
  Një grua shkon në fshat për të kaluar një fundjavë të qetë pas humbjes së punës së saj dhe ndarjes me të dashurin. Ajo merr me qira shtëpinë e një burri të ve, i cili lufton për të fshehur prirjet e tij psikopatike.
  Image Tone-Deaf (2019)
 • Freaks

  Image Freaks (2018)
  HD
  Freaks (2018)
  Një vajzë e guximshme zbulon një botë të re të çuditshme, kërcënuese dhe misterioze përtej derës së shtëpisë, pasi i shpëton kontrollit mbrojtës dhe paranojak të babait të saj.
  Image Freaks (2018)