Aktor: Amanda Morado

 • Wasp Network

  Image Wasp Network (2019)
  HD
  Wasp Network (2019)
  Historia e 5 të burgosurve politik Kubanez që u burgosën nga Shtetet e Bashkuara që nga vitet 90 me akuzën për spiunazh dhe vrasje.
  Image Wasp Network (2019)