Aktor: Amelia Talbot

 • The Dead Ones

  Image The Dead Ones (2019)
  HD
  The Dead Ones (2019)
  Për katër adoleshentë, dënimi për të kryer gjatë verës do të jetë caktimi i një vendi për të pastruar shkollën e tyre të mesme pas një incidenti të tmerrshëm. Por ata nuk janë vetëm; një bandë makabre e veshur me petkat e katër kalorësve të Apokalipsit - uria, murtaja, lufta dhe vdekja i ka mbyllur brenda dhe po i gjuan…
  Image The Dead Ones (2019)