Aktor: America Ferrera

 • How to Train Your Dragon: The Hidden World

  Image How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)
  HD
  How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)
  Kur Hikapi zbulon se dragoi i tij nuk është e vetmja Egërsirë Nate, ai duhet të gjejë Botën e Fshehur, strehën sekrete të dragonjve. Por për këtë duhet të luftojë me tiranin Grimel.
  Image How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)
 • How to Train Your Dragon 2 – Si të Zbutësh një Dragua 2

  Image How to Train Your Dragon 2 (2014) – Si të Zbutësh një Dragua 2
  HD
  How to Train Your Dragon 2 (2014) – Si të Zbutësh një Dragua 2
  Si të Zbutësh një Dragua 2 (2014) Dublim Shqip Kur Lemza dhe Padhëmbëshi zbulojnë një shpellë akulli e cila është shtëpia e qindra dragonjve të egër dhe e një ngarëseje misterioze dragonjsh, dy miqtë e gjejnë veten në mes të një beteje për mbrojtjen e paqes.
  Image How to Train Your Dragon 2 (2014) – Si të Zbutësh një Dragua 2
 • End of Watch

  Image End of Watch
  HD
  End of Watch
  Puna e përditshme e dy policëve në Los Anxheles, kolegë dhe shokë, të cilët i vihen kundër forcave kriminale më të mëdhenj se ata.
  Image End of Watch