Aktor: Amir Wilson

 • The Secret Garden

  Image The Secret Garden (2020)
  HD
  The Secret Garden (2020)
  Një vajzë jetime zbulon një kopsht magjik të fshehur në pasurinë e xhaxhait të saj të rreptë.
  Image The Secret Garden (2020)
 • His Dark Materials Sezoni 1

  Image His Dark Materials Sezoni 1
  HD
  His Dark Materials Sezoni 1
  Një vajzë e re është e destinuar të çlirojë botën e saj nga kthetrat e Magjisterisë që shkëput lidhjet e njerëzve me magjinë dhe shpirtrat e tyre të kafshëve të njohur si demonë.
  Image His Dark Materials Sezoni 1