Aktor: Amy Sedaris

 • Save Yourselves!

  Image Save Yourselves! (2020)
  HD
  Save Yourselves! (2020)
  Një çift normal nju-jorkezësh vendos të largohet nga jeta materialiste e qytetit dhe të shkëputet nga interneti por befasohet kur gjatë javës së tyre të izolimit, alienët pushtojnë Tokën dhe ata janë ndër të vetmit të mbijetuar.
  Image Save Yourselves! (2020)
 • Jennifer’s Body

  Image Jennifer’s Body (2009)
  HD
  Jennifer’s Body (2009)
  Një nxitëse tifozësh e pushtuar së fundmi kthehet në një femër demon të specializuar për të vrarë shokët e saj të klasës. A mund t'i japë fund horrorit shoqja e saj e ngushtë?
  Image Jennifer’s Body (2009)
 • Goodbye to All That

  Image Goodbye to All That (2014)
  HD
  Goodbye to All That (2014)
  Otto Wall, papritur informohet se gruaja e tij kërkon divorc me mirëkuptim. Pasi mbete sërish beqar nga pakujdesia e tij, ai çon femra të njëpasnjëshme në shtëpi dhe...
  Image Goodbye to All That (2014)
 • The Lion King

  Image The Lion King (2019)
  The Lion King (2019)
  Pas vrasjes së babait të tij, një princ i ri luan largohet nga mbretëria e tij vetëm për të mësuar kuptimin e vërtetë të përgjegjësisë dhe trimërisë.
  Image The Lion King (2019)