Aktor: Anders Baasmo Christiansen

 • In Order of Disappearance a.k.a Kraftidioten

  Image In Order of Disappearance (2014) a.k.a Kraftidioten
  HD
  In Order of Disappearance (2014) a.k.a Kraftidioten
  Një qytetar nderi i cili pastron borën e egër në Norvegji, kur djali i tij vritet gabimisht, Nils vendos të veprojë, ndryshe duke ndezur, një luftë ndërmjet gangsterit vegjetarian “Konti” dhe bosit së mafies serbe, Papa.
  Image In Order of Disappearance (2014) a.k.a Kraftidioten
 • Out Stealing Horses

  Image Out Stealing Horses (2019)
  HD
  Out Stealing Horses (2019)
  Një i ve zhvendoset në një nga pyjet e Norvegjisë pas vdekjes së gruas së tij. Në atë vend, një takim i rastësishëm rikthen kujtimet nga e kaluara e tij.
  Image Out Stealing Horses (2019)
 • Journey to the Christmas Star

  Image Journey to the Christmas Star (2012)
  HD
  Journey to the Christmas Star (2012)
  Një herë e një kohë, një vajzë e vogël u vu në kërkim të Yllit të Krishtlindjeve, i cili kishte kohë që kishte humbur. Me kurajën dhe ndihmën e disa miqve të veçantë, ajo duhet të dalë fitimtare kundër forcave të së keqes.
  Image Journey to the Christmas Star (2012)
 • Fuck Up

  Image Fuck Up (2012)
  HD
  Fuck Up (2012)
  Një grup shokësh të ngushtë nga fëmjijëria bashkohen pasi jetët e tyre kanë marrë drejtime të ndryshme. Aventura dhe rreziqe do u shfaqen para dhe mund t'i bëjnë të humbasin dhe jetën, por jo miqësinë e njëri-tjetrit.
  Image Fuck Up (2012)
 • Kon-Tiki

  Image Kon-Tiki (2012)
  HD
  Kon-Tiki (2012)
  Përshkimi epik i 4,300 miljeve të Oqeanit Paqësor nga eksploruesi legjendar norvegjez Thor Heyerdal mbi një trap me dru balse më 1947, vërtetoi se e njëjta gjë do të mund të kishte ndodhur në periudhën para-kolumbiane me shpërnguljen e amerikanojugorëve në Polinezi.
  Image Kon-Tiki (2012)