Aktor: Andie MacDowell

 • Footloose

  Image Footloose (2011)
  HD
  Footloose (2011)
  Adoleshenti i ardhur nga qyteti, Ren Makormak, zhvendoset në një rrethinë të vogël ku muzika dhe rrok dhe kërcimi janë të ndaluara, por shpirti i tij rebel e tund mirë popullsinë e atij vendi.
  Image Footloose (2011)
 • Only the Brave

  Image Only the Brave (2017)
  HD
  Only the Brave (2017)
  Bazuar në historinë e vërtetë të pjesëtarëve të Malit Granit, një grup zjarrfikësish elitarë që rrezikojnë gjithçka për të mbrojtur qytetin nga flakët e një zjarri historik.
  Image Only the Brave (2017)
 • Monte Carlo

  Image Monte Carlo (2011)
  HD
  Monte Carlo (2011)
  Bëhuni gati për aventurën më të mahnitshme të jetës suaj në Monte Karlo! Selena Gomez ndriçon ekranin si Greis, një maturante gjimnazi me shpirt të madh që mezi pret të shkojë me pushime në Paris bashkë me shoqen e saj të ngushtë Emën dhe vajzën e njerkut Meg. Sapo vajzat mendojnë se udhëtimi i tyre është shkatërruar kur ciceroni i…
  Image Monte Carlo (2011)
 • Ready or Not

  Image Ready or Not (2019)
  HD
  Ready or Not (2019)
  Nata e martesës së Grejsit merr një kthesë djallëzore kur aktet eksentrike të familjes së saj të re e detyrojnë të marrë pjesë në një lojë të tmerrshme.
  Image Ready or Not (2019)
 • Christmas Inheritance

  Image Christmas Inheritance (2017)
  HD
  Christmas Inheritance (2017)
  Për të qenë drejtoresha e përgjithshëme, një trashëgimtare e ardhshme është sfiduar nga babai i saj për t'i dërguar një letër Krishtlindjesh personalisht ish-partnerit të tij në qytetin e tyre të lindjes - duke udhëtuar me autobus, si e panjohur dhe me vetëm 100 dollarë. A do të mësojë ajo diçka nga njerëzit atje?
  Image Christmas Inheritance (2017)