Aktor: Andrea Roth

 • Thicker Than Water

  Image Thicker Than Water (2019)
  HD
  Thicker Than Water (2019)
  Një familje, e cila sapo ka humbur djalin, ndodhur para vështirësive financiare, detyrohet të lëshojë me qira një nga dhomat e shtëpisë. Kur dhomën e zë një student i ri, gjërat duket se përmirësohen për nënën, por jo për vajzën, e cila zbulon një sekret që do ndryshojë çdo gjë.
  Image Thicker Than Water (2019)
 • War

  Image War (2007)
  War (2007)
  Pas vrasjes së kolegut të tij Tom Loun dhe familjes së tij nga vrasësi i rrezikshëm Rog, agjenti i FBI-së Xhak Kroford betohet të hakmerret, pasi ndihet fajtor pas asaj që ndodhi. Do t’ia dali ta zbulojë pas një gjakderdhje të madhe midis Triadës kineze dhe Jakuzës japoneze. Por kur xhaku dhe Rogu do të përballet bashkë, një e vërtetë…
  Image War (2007)