Aktor: Andrew Borba

 • Taken 3

  Image Taken 3 (2014)
  HD
  Taken 3 (2014)
  Ish-agjenti Brajan Mills akuzohet për vrasjen e gruas së tij Lenorës padrejtësisht. Teksa ai fillon që ta zbuloj të vërtetën i duhet që të vë në pah aftësitë e tij më të mira që ta gjej vrasësin e vërtetë dhe njëherë e mirë ta pastroj emrin e tij.
  Image Taken 3 (2014)
 • The Sweet Life

  Image The Sweet Life (2016)
  HD
  The Sweet Life (2016)
  JETË E LUMTUR: Bëhet fjalë për historinë e dashurisë së Keni Pantaleo dhe Lolita Novicki. Të dy hasin vështirësitë e jetës dhe takohen rastësisht në Çikago. Ata udhëtojnë së bashku drejt urës së famshme për të bërë vetëvrasje.
  Image The Sweet Life (2016)
 • Interstellar

  Image Interstellar (2014)
  HD
  Interstellar (2014)
  Në momentin që vjen fundi i jetës në tokë, një ekip eksploruesish merr përsipër misionin më të rëndësishëm në historinë njerëzore: të udhëtojnë në galaktikë për të zbuluar nëse njerëzimi ka një të ardhme në mesin e yjeve.
  Image Interstellar (2014)