Aktor: Andrew Garfield

 • Hacksaw Ridge

  Image Hacksaw Ridge (2016)
  HD
  Hacksaw Ridge (2016)
  Mjeku ushtarak amerikan i Luftës së Dytë Botërore Desmond T. Dos, i cili shërbeu gjatë betejës në Okinaua, refuzon të vrasë njerëz dhe kthehet në njeriun e parë në historinë e Amerikës që merr Medalje Nderi pa qëlluar as edhe një plumb të vetëm.
  Image Hacksaw Ridge (2016)
 • Breathe

  Image Breathe (2017)
  HD
  Breathe (2017)
  Historia frymëzuese e dashurisë së Robinit dhe Dianës, një çift aventurier që refuzojnë të heqin dorë përballë një sëmundje shkatërruese. Sfida për të jetuar dhe jo thjesht mbijetuar e Robinit mundëson një të ardhme të re për të gjithë të sëmurët me aftësi të kufizuara.
  Image Breathe (2017)
 • Boy A

  Image Boy A (2007)
  HD
  Boy A (2007)
  Nëpërmjet këtij filmi, vjen historia e Xhejkut, një i ri që sapo është liruar nga burgu. Pas dënimit për kryerjen e një krimi të dhunshëm kur ishte fëmijë, Xhejku përpiqet të ambjentohet me jetën e përditshme, por e shkuara, e ndjek kudo…
  Image Boy A (2007)
 • The Imaginarium of Doctor Parnassus

  Image The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)
  HD
  The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)
  Një kompani e lëvizshme teatri i jep audiencës së saj më shumë nga çfarë prisnin...
  Image The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)
 • The Amazing Spider-Man 2

  Image The Amazing Spider-Man 2 (2014)
  HD
  The Amazing Spider-Man 2 (2014)
  Për Piter Parkërin, jeta është ngarkuar. Ndërmjet jetës si „Njeriut-Marimangë“, duke zënë njerëz të këqij dhe jetës si „Pitër Parkër“ duke qëndruar me personin që ai e dashuron, Guin Stejsi.
  Image The Amazing Spider-Man 2 (2014)
 • Lions for Lambs

  Image Lions for Lambs (2007)
  HD
  Lions for Lambs (2007)
  Një dramë, e fuksuar në  Afganistan të cilit jan dërguar një kongresmen, një gazetar dhe një profesor , një ngjarje e përfshir mes 2 ushtrive dhe armiqev të përcaktuar në një sekuencë prapa linjave.
  Image Lions for Lambs (2007)
 • Under the Silver Lake +18

  Image Under the Silver Lake (2018) +18
  +18
  Under the Silver Lake (2018) +18
  Semi, një djalë inteligjent por pa qëllime në jetë, sheh një grua misterioze duke notuar në pishinën e banesës së tij. Mëngjesin tjetër, ajo zhduket. Semi e kërkon nëpër të gjithë Los Anxhelosin, por gjatë rrugës zbulon një komplot shumë më të çuditshëm se zhdukja e saj.
  Image Under the Silver Lake (2018) +18