Aktor: Andrew Masset

 • A Dark Place

  Image A Dark Place (2018)
  HD
  A Dark Place (2018)
  Humbja e një djaloshi në një qytezë të qetë pyjore vendos në lëvizje një sanitar që pastron mbeturinat i cili vendoset në rolin e detektivit për të zgjidhur një hetim plot mister dhe rrezik.
  Image A Dark Place (2018)