Aktor: Andy Davoli

 • Bad Ass

  Image Bad Ass (2012)
  HD
  Bad Ass (2012)
  Një veteran i luftës Amriko-Vietnameze i cili bëhet një hero lokal pasi ka shpëtuar një njeri nga krimineltët në një autobus të qytetit të tij vendos për të ndërmarrë veprime të jashtligjshme kur shoku i tij më i mirë është vrarë dhe policia tregojnë pak interes në zgjidhjen e çeshtjes...
  Image Bad Ass (2012)
 • Knockaround Guys

  Image Knockaround Guys (2001)
  Knockaround Guys (2001)
  Djemtë e disa mafiozëve shkojnë në një qytet të largët të Miduestit, për ta futur veten në më shumë telashe se mund ta mendonte njeri.
  Image Knockaround Guys (2001)